logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING”

King Business Software is geknipt voor de zakelijke dienstverlening. Klanten bijhouden, orders noteren, uren schrijven, factureren, boekhouden, aangiftes en meer; alles in één pakket. Hiermee bespaart u aantoonbaar tijd en geld.Uw Voordelen

  • Onbeperkt aantal administraties in King Business Software

  • Bankafschrift en betalingsopdracht digitaal verwerkt

  • Uren- en projectadministratie geïntegreerd met boekhouding

  • Verkoopfacturen digitaal verstuurd en opgeslagen

CRM / RELATIEBEHEER

Alle relevante informatie van klanten, leveranciers en relaties centraal opgeslagen en binnen handbereik met King Business Software. Een contactmoment zoals e-mail, telefoongesprek, bezoek en notitie wordt geregistreerd met de mogelijkheid een vervolgactie (zoals een taak) voor uzelf of andere collega’s aan te maken.

AUTOMATISCHE INCASSO

Als uw producten en diensten periodiek geïncasseerd worden dan is deze oplossing een must. Op basis van de openstaande posten van debiteuren wordt automatisch een incasso-opdracht aangemaakt die na controle ingelezen wordt bij uw bank. In King Business Software wordt uw incassoadministratie beheert (incl. machtiging, afwikkeling van stornering en aanmaning). Ook te gebruiken in combinatie met abonnementenadministratie.

OFFERTES

Met King Business Software bieden wij écht alles. Offertes voor klanten, leads en prospects maakt u in King Software; of het nu gaat om een prijsopgaaf of uitgebreide specificatie van uw producten en diensten. Alle openstaande offertes zijn centraal inzichtelijk voor alle gebruikers met informatie over de status. Historische offertes (geaccepteerd en afgewezen) blijven bewaard voor een compleet klantbeeld.

OMZETSTATISTIEKEN

Uitgebreide analyse van uw omzet is mogelijk met omzetstatistieken. Bijvoorbeeld per artikel, per debiteur, per opbrengstgroep incl. variaties zoals: top-10 artikelen, klanten met een periodieke omzet lager/hoger dan bepaald bedrag. U heeft de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal overzichten aan te maken en deze overzichten te exporteren voor verder gebruik.

Wist u dat?

Alle informatie uit King Business Software kan geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld PDF, XML en Excel. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stamgegevens van klanten, artikelen en leveranciers

  • Dagboek- en grootboekmutaties (ook per kostenplaats en kostendrager)

  • Openstaande posten en openstaande orders

  • Prijsafspraken met klanten of groep klanten

Klant aan het woord:

Meer rendement uit King door inzet van de juiste tools Rietdekkersbedrijf Rietbeheer is specialist in onderhoud en restauratie van rieten daken.

“Liever op het dak dan achter het bureau.”, aldus Jeroen van Spijk (Rietbeheer)

Rietbeheer maakt gebruik van King Business Software voor boekhouding, inkoop- en verkoopadministratie. Vertrouwd raken met een oplossing als King is snel gebeurd, maar hoe blijven we innoveren met administratieve processen om (meer) tijd en geld te besparen? Ons antwoord: door inzet van de juiste tools.

Tijd besparen is mogelijk door efficiënter te werken. Bijvoorbeeld door inkoopfacturen automatisch te verwerken en te boeken. Factuur2King maakt dit mogelijk voor Rietbeheer. Alle facturen digitaal, geen papieren archief en meer dan 90% wordt al automatisch herkend!

Verkoopfacturen per mail versturen resulteert direct in kostenbesparing. Rietbeheer bespaart de envelop, briefpapier, portokosten en ook de handelingen met een papieren factuur.

RIETBEHEER