logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR WEBWINKELS”

Volledige integratie tussen uw webshop en King Business Software. Artikelen, voorraad, tarieven, prijsafspraken, klantgegevens en meer komen uit King Software. Bestellingen en nieuwe klanten komen vanuit de webshop weer binnen in King Software waar ze verder worden verwerkt. U heeft altijd actuele cijfers tot uw beschikking en hoeft niets meer dubbel in te voeren.Uw Voordelen

  • Standaard gekoppeld met tientallen webshop-aanbieders en platforms (ook multishop)

  • Artikelinformatie centraal beheerd voor webshop(s), online catalogus en offertes

  • Voorraadinformatie op de webshop(s) instelbaar per artikel

  • Bestellingen uit de webshop automatisch in orderadministratie van King

PRIJSAFSPRAKEN


Per artikel (product of dienst) wordt een verkoopprijs bepaald. Met prijsafspraken heeft u de mogelijkheid om per klant en artikel (of groep van klanten en artikelen) een andere prijs te bepalen op basis van een kortingspercentage, een afwijkende verkoopprijs of beide. Prijsafspraken worden gekoppeld aan de webshop(s) zodat uw klant altijd beschikt over actuele prijsinformatie.

INKOOPCOMBINATIES


Met King Business Software is het mogelijk inkoopcombinaties aan te maken, bijvoorbeeld voor verschillende vestigingen van één klant. Per klant wordt aangegeven of zij onderdeel zijn van een inkoopcombinatie om prijsafspraken en afhandeling van orders, facturatie en levering te bepalen. Zo krijgt iedere klant toegang tot uw webshop(s) en bespaart u tijd met de administratieve afwikkeling.

HISTORISCHE OPENSTAANDE POSTEN

Bij levering van uw order, met betaling achteraf via factuur, is inzicht in betalingsgedrag wenselijk voor toekomstige prijsafspraken. Per (web)order via factuur is inzichtelijk hoe lang de openstaande post heeft opengestaan zoals die op een bepaalde datum in uw administratie voorkwam. Per klant wordt aangegeven hoe snel de facturen (te laat) zijn betaald op basis van een gemiddeld aantal dagen met een berekening van eventueel verschuldigde rente.

STAFFELPRIJZEN


Verkoopprijs van uw artikelen is afhankelijk van het aantal verkochte artikelen per (web)order. Staffelkorting wordt vastgelegd als een kortingspercentage of -bedrag. Alle staffelkortingen worden centraal vastgelegd in King Business Software zodat u deze kunt gebruiken voor uw hele artikelbestand.

Wist u dat?

King heeft een standaard koppeling ontwikkeld met Bol.com om uw productaanbod aan te bieden aan Bol.com incl. eenmalige aanmelding in LIS Offer (Bol.com software). Tweerichtingsverkeer tussen Bol.com en King Business Software is mogelijk om:

  • Overzicht van alle bestellingen te downloaden

  • Bestellingen te markeren als verzonden/geannuleerd

  • Betaaloverzichten per maand te downloaden

  • Track & trace-nummer automatisch mee te sturen

Klant aan het woord:

Online etalage gevuld met
King Business SoftwareHeinen Delftware is een familiebedrijf met productie en verkoop van een oer-Hollands product. De eeuwenlange traditie van Delfts aardewerk wordt door Heinen voorgezet.

“Toekomstgericht ondernemen is automatiseren”, aldus Jorrit Heinen (Heinen Delftware).

Door gebruik te maken van King Business Software met webshop is Heinen klaar voor morgen.

HEINEN DELFTWARE