logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR TRANSPORT”

Uw boekhouding en financiële administratie in King Business Software; dat bieden wij in de transport branche. Actuele gegevens uit het TMS (transport management systeem) worden automatisch ingelezen in King Software voor een efficiënte werkwijze en opvolging.Uw Voordelen

  • Debiteuren en crediteuren centraal beheerd

  • Beheer van vaste activa geïntegreerd met boekhouding

  • Gegevens uit TMS automatisch geïmporteerd in King

  • Inkoop- en verkoopadministratie digitaal beschikbaar

VASTE ACTIVA


Uw vaste activa zoals wagenpark, machines en kantoorinventaris worden in King Business Software bijgehouden. Per activum wordt een afschrijvingsmethode bepaald en heeft u actueel inzicht in de activastaat met boekingen en restwaarde voor verkoop (volledig geïntegreerd met de balans). Met één druk op de knop boekt u periodiek alle afschrijvingen.

INKOOPFACTUREN DIGITAAL VERWERKT

Automatische en digitale verwerking van inkoopfacturen is mogelijk met King Business Software. Inkoopfacturen worden herkend en automatisch gekoppeld aan de juiste crediteur uit King. U hoeft alleen de boeking nog te controleren.

EXPLOITATIE OVERZICHT


Per opbrengstgroep worden de resultaten getoond op basis van kostprijs, opbrengst en behaalde marge. U heeft de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal overzichten aan te maken met verschillende niveaus van detaillering. Het intern delen en bespreken van financiële cijfers is daarmee snel geregeld.

AANGIFTE OMZETBELASTING EN ICP

Regel uw belastingaangiftes efficiënt en gemakkelijk vanuit King Business Software. Bij verkoop van goederen en diensten aan klanten buiten Nederland (maar binnen de EU) vinden er intracommunautaire prestaties plaats. Bij iedere buitenlandse debiteur wordt het BTW-nummer geregistreerd om de ICP-aangifte automatisch te berekenen en periodiek te versturen.

Wist u dat?

King heeft verschillende standaard koppelingen ontwikkeld met veelgebruikte transport management systemen. Wij koppelen bijvoorbeeld met:

Klant aan het woord:

Gegevenstransport tussen Transpas en King Software standaard geregeld

Van Opdorp Transportgroep is een gespecialiseerde logistieke dienstverlener met vestigingen in Nederland en België.

“Het beste van twee werelden, dat heb ik met King Software en Transpas”, aldus Eric Tissink (Van Opdorp).

Transpas is een transport management systeem (TMS) voor invoer van orders, beheer van planning, facturatie, voertuigonderhoud en meer. Alle financiële informatie uit Transpas wordt automatisch via de standaard koppeling overgezet naar King voor verder gebruik en opvolging.

De implementatie van een nieuw boekhoudpakket is hét moment om de huidige werkwijze te beoordelen en mogelijkheden voor efficiënter werken aan te pakken. Bij Van Opdorp zijn afschrijvingen van vaste activa nu met 1 muisklik geboekt en worden inkoopfacturen automatisch verwerkt en digitaal opgeslagen. Kortom: geen dubbele handelingen of handmatig werk, King maakt het mogelijk!

VAN OPDORP TRANSPORT