logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR PRODUCTIE”

Bij productie of assemblage is inzicht in uw productieproces van groot belang. King Business Software maakt uw productieproces overzichtelijk! Een recept met onderdelen, instelkosten en overige productiekosten wordt centraal vastgelegd. De gebruikte onderdelen worden afgeboekt van de voorraad en het eindproduct wordt bijgeboekt, volledig geïntegreerd met de financiële administratie.Uw Voordelen

  • Productie-advies voor automatische signalering van te produceren eindproducten

  • Uitgebreide statusinformatie tijdens productieproces incl. realtime voorraadcontrole

  • Uitval (tijdens productieproces) automatisch geboekt

  • Samenstelling van meerdere eindproducten mogelijk op basis van één recept

AFDRUKKEN BARCODES


Barcodes op uw (eind)producten zorgen voor een goede interne en externe tracering. King Business Software genereert barcodes van producten. De barcode kan alle informatie bevatten die relevant is voor uw organisatie of uw klanten.

SERIENUMMERREGISTRATIE


Serienummerregistratie wordt per artikel bepaald op basis van verschillende instellingen. Denk bijvoorbeeld aan: automatisch genereren van serienummer, moment van aanmaken van het serienummer (bij productie, magazijnontvangst of bij verkooporder) en bijbehorende garantietermijn. Van elk serienummer wordt vastgelegd door welke leverancier het is geleverd en aan welke debiteur het is verkocht voor een compleet overzicht.

MAGAZIJN AUTOMATISERING

King Mobile is het slimme gereedschap voor o.a. magazijnautomatisering, orderpicking, inventarisatie en bestellingen. Deze mobiele toepassing is beschikbaar op handcomputers. King Mobile is volledig geïntegreerd met King Business Software voor een directe synchronisatie van gegevens. U bespaart tijd met minder kans op fouten door te scannen.

PARTIJENREGISTRATIE


Per artikel wordt aangegeven of partijenregistratie van toepassing is. Hiermee maakt u het mogelijk om verschillende partijen van hetzelfde artikel te onderscheiden. Bijvoorbeeld op basis van THT (uiterste houdbaarheidsdatum), speciaal kleurbad, traceerbaarheid van aparte productierun of eenmalige artikelen.

Wist u dat?

De standaard mogelijkheden voor het afdrukken van barcodes zijn zeer uitgebreid met King Business Software. Wij ondersteunen bijvoorbeeld de volgende barcode-types:

  • UPC A en UPC E (Short), EAN 13 en EAN 8,

  • Interleaved 2 of 5, Code 39 en Code 128,

  • Postnet, FIM, Codabar, MSI, PDF417,

  • QR-code, Datamatrix (ook voor 2D barcodes)

Klant aan het woord:

“Binnenkort hier een testimonial”