logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR NON-PROFIT”

Met King Business Software heeft u een complete ledenadministratie die volledig geïntegreerd is met uw financiële administratie en boekhouding. Wij hebben ruime ervaring in de non-profitsector en daardoor weten we precies wat u nodig heeft!Uw Voordelen

  • Ledenadministratie zelf in te delen qua informatie en kenmerken (per lid)

  • Integratie met Outlook voor verstuurde en ontvangen e-mail

  • Contributiefacturen automatisch klaargezet voor controle en facturatie

  • Alle documenten opgeslagen in het digitale dossier van King Business Software

CRM / RELATIEBEHEER


Alle relevantie informatie van uw leden en relaties centraal opgeslagen en binnen handbereik met King Business Software. Een contactmoment zoals e-mail, telefoongesprek, bezoek en notitie wordt geregistreerd met de mogelijkheid een vervolgactie (zoals een taak) voor uzelf of andere collega’s aan te maken.

ABONNEMENTEN-
ADMINISTRATIE

Beheer uw contributiefacturen in King Business Software voor efficiënte facturatie. Per lid wordt een overeenkomst (abonnement) aangemaakt met een begin- en einddatum, frequentie voor facturatie, producten/diensten, wijze van facturatie en meer. U heeft geen omkijken meer naar periodieke facturen voor leden maar kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van King Software.

EXPLOITATIE OVERZICHT


Per opbrengstgroep worden de resultaten getoond op basis van kostprijs, opbrengst en behaalde marge. U heeft de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal overzichten aan te maken met verschillende niveaus van detaillering. Het intern delen en bespreken van financiële cijfers is daarmee snel geregeld.

AUTOMATISCHE INCASSO


Als uw producten en diensten periodiek geïncasseerd worden dan is deze oplossing een pré. Op basis van de openstaande posten van debiteuren wordt automatisch een incasso-opdracht aangemaakt die na controle ingelezen wordt bij uw bank. In King Business Software wordt uw incassoadministratie beheert (incl. machtiging, afwikkeling van stornering en aanmaning). Ook te gebruiken in combinatie met abonnementenadministratie.

Wist u dat?

King Business Software gebruikt vrije rubrieken voor een klantspecifieke inrichting van kenmerken voor debiteuren, crediteuren, relaties, artikelen en orders. Met vrije rubrieken registreert u bijvoorbeeld de volgende kenmerken bij een lid:

  • Type lidmaatschap

  • Startdatum lidmaatschap

  • Competenties per lid

  • Relevante opleidingen

Klant aan het woord:

“Binnenkort hier een testimonial”