logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR DETAILHANDEL”

King biedt naast financiële administratie en boekhouding ook voorraadbeheer, kassa-oplossingen en koppeling met uw webshop(s). Uw producten worden centraal beheerd in King Business Software zodat u overzicht houdt en precies weet waar u staat.Uw Voordelen

  • Kassasysteem met bonnenprinter en PIN-apparaat standaard gekoppeld

  • Artikelinformatie centraal beheerd voor kassa, webshop(s) en online catalogus

  • Betalingen via de kassa automatisch geboekt in de administratie

  • Onbeperkt aantal kassa’s aangesloten op King Business Software

KASSA / POINT OF SALE


Met de kassa-oplossing van King Business Software kunt u in de winkel snel en efficiënt afrekenen. Betalingen worden automatisch geboekt in de administratie, voorraad wordt afgeboekt en artikelmutaties worden bijgehouden. In combinatie met omzetstatistieken is de omzet per debiteur en verkoper inzichtelijk.

AFDRUKKEN BARCODES


King Business Software genereert barcodes van producten die u onder andere kunt gebruiken op de kassabon. De barcode kan alle informatie bevatten die relevant is voor uw organisatie of uw klanten. Bijvoorbeeld het bon nummer om bij retouren snel de bon op te vragen uit het systeem.

ARTIKELINFORMATIE MET AFBEELDINGEN

Uw productassortiment wordt voorzien van afbeeldingen om ook te gebruiken op de kassa. Verkopers kunnen bij het inscannen van de producten meteen aanvullende productinformatie controleren. Op het klantendisplay van de kassa wordt minder informatie getoond van de producten dan op het scherm van de verkoper. Alle productinformatie is daarmee binnen handbereik.

OMZETSTATISTIEKEN


Uitgebreide analyse van uw omzet is mogelijk met omzetstatistieken. Bijvoorbeeld per verkoper, artikel, per debiteur, per opbrengstgroep incl. variaties zoals: top-10 artikelen, klanten met een periodieke omzet lager/hoger dan bepaald bedrag. U heeft de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal overzichten aan te maken en deze overzichten te exporteren voor verder gebruik.

Wist u dat?

De Point of Sale oplossing van King biedt een volwaardige kassaoplossing voor uw verkoop- en/of afhaalbalie. Wij bieden bijvoorbeeld:

  • Bonhistorie met overzicht van afgedrukte kassabonnen

  • Standaard gekoppeld met CCV-apparaten

  • Kastellingen en afromen via Point of Sale

  • Rechten instelbaar per gebruiker

Klant aan het woord:

“Binnenkort hier een testimonial”