logo

“KING BUSINESS SOFTWARE VOOR ACCOUNTANCY”

King biedt een totaaloplossing specifiek voor accountants, administratiekantoren en financieel specialisten. Met King Business Software wordt uw kantoor professioneel geautomatiseerd, voor uw eigen boekhouding en de administraties die u voor uw klanten voert.Uw Voordelen

  • Onbeperkt aantal administraties in één pakket zonder meerprijs

  • Werk makkelijk (online) samen met uw klanten

  • Grip op urenadministratie door geïntegreerde oplossing van King

  • Alle facturen opgeslagen in het digitale dossier van King Business Software

KING AANGIFTE DASHBOARD

Een krachtige beheertool voor alles wat met de SBR-aangiftes van uw kantoor te maken heeft. Met King Aangifte Dashboard kunt u alle werkzaamheden van uw kantoor plannen en in één oogopslag de status van deze werkzaamheden zien. Daarnaast kunt u direct vanuit King Aangifte Dashboard uw klanten mailen met alle informatie over hun OB-, ICP- en suppletieaangiftes.

INKOOPFACTUREN DIGITAAL VERWERKT

Automatische en digitale verwerking van inkoopfacturen is mogelijk met King Business Software. Inkoopfacturen worden herkend en automatisch gekoppeld aan de juiste crediteur uit King. U hoeft alleen de boeking nog te controleren.

CRM / RELATIEBEHEER


Alle relevante informatie van uw klanten en relaties centraal opgeslagen en binnen handbereik met King Business Software. Een contactmoment zoals e-mail, telefoongesprek, bezoek en notitie wordt geregistreerd met de mogelijkheid een vervolgactie (zoals een taak) voor uzelf of andere collega’s aan te maken.

ABONNEMENTEN-
ADMINISTRATIE

Beheer uw overeenkomsten met klanten in King Business Software voor efficiënte facturatie. Per klant wordt een overeenkomst (abonnement) aangemaakt met een begin- en einddatum, frequentie voor facturatie, producten/diensten, wijze van facturatie en meer. U heeft geen omkijken meer naar periodieke facturen voor klanten maar kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van King Software.

Wist u dat?

King koppelt standaard met verschillende softwarepakketten in uw branche voor aangifte, financiële rapportage en loon- & salarisadministratie. King Business Software is bijvoorbeeld gekoppeld aan:

Klant aan het woord:

“Binnenkort hier een testimonial”